// Strawberry Cupcake


Hello World! Im rabiatul . thanks for visiting my blog :D


► My Biography
► My Friends
► My Diary




Older Post | Newer Post
# 29 OGOS 2011
Thursday, September 1, 2011 | 7:04 PM | 0 Sweet Cupcake
*maafkan kalau entry ni pening.sebab tuan empunye pun pening. huahuahua. wokeh ! mari jump ke cerita yang benar-benar sahaja . . . . 






# 29 OGOS 2011



  • setelah selesai mengemaskan rumah , bilik ibu aku serta membuat kek kegemaran (blueberry cheese cake) , aku pon mengemas la untuk pulang ke kampung. bajet nak balik petang sikit , tapi memandangkan pak su aku( adik kepada ibu aku) da pun sampai je kampung, maka , wan aku dengan gembiranya mengajak aku balik kampung lebih cepat. . . . 


 *baju dua pasang tu aku yang punya.
* bantal busuk tu ina punye. bantal wangi pulak aku yang punye. huahuahua


*nampak tak dua kotak kasut??? satu aku punye n satu ina punye . . . 


*punye-lah sarat kereta SWIFT   . eh silap pulak , savy .penuh dengan juadah untuk berhari raya serta merta biskut-biskut -an. peh peh peh . . . . 



* tidak lupa jugak , babies aku ni.si bubu n si bobby. tengok. punye la penat tunggu ktorg , smpai tertidur dalam cage yang sungguh selesa kan.