// Strawberry Cupcake


Hello World! Im rabiatul . thanks for visiting my blog :D


► My Biography
► My Friends
► My Diary




Older Post | Newer Post
kenapa ye bohsan??
Wednesday, July 7, 2010 | 11:15 AM | 2 Sweet Cupcake

assalamualaikum!~
ape kabar sahabat2 ku ?moga sntiasa dlm lindungan Allah s.w.t..

hurm..hari ni da nk msuk hari ke 5 aku bertapa kmbali kt segamat ni..

mood = bohsan teramat!!!

jadual kelas yg hanye packed di sblah ptg n mlm sgt2 la membohsan-kan aku..
mmg la best xde class pagi , tp kalo da ari2 mcm ni, gamaknye, hidop dlm kebohsanan la ye aku ni..
tp apakan daya , aku hanya insan biasa..
*hahah.pekene-mgene an.ish3*

live.ur.life je la wahai atul~

p/s: maaf kerane merepek yg tah ape2.ini adalah antara simptom org yg ke-boh-sa-nan yg teramat..sekian..