// Strawberry Cupcake


Hello World! Im rabiatul . thanks for visiting my blog :D


► My Biography
► My Friends
► My Diary




Older Post
:)
Monday, February 24, 2014 | 11:31 PM | 1 Sweet Cupcake


lepaskan lah segala-galanya

lapangkan lah segala akal dan fikiran

takdir Allah siapa yang mampu menandinginya

kerana





ini adalah takdir ku




:)



Setelah berdekad-dekad berlalu ~ ~
Sunday, October 28, 2012 | 8:36 PM | 1 Sweet Cupcake
Assalamualaikum dan happy sunday !

* happy bagi aku sebab masih bercuti untuk seminggu*
*mid-sem break la katanya*


Apa khabar orang kampung?
Ada sihat?
Harap sihat sejahtera hendaknya :D

Sila jangan terkejut melihat blog ini tiba-tiba ada entry baru

Bukan kena rasuk atau dikuasai saka

Cuma jari-jemari yang halus mulus ni teringgin nak menaip 

kehkehkeh XD


eh
saya harus pergi ! 

*saya??ahahha. okay ! adioss !! 

nak pergi shopping barang nak buat cupcakes !! 







kenape kau buat aku macam ni?
Wednesday, February 29, 2012 | 10:51 AM | 0 Sweet Cupcake

*eh.mcm same dgn header kt atas la.
*bunyik cengkerik*



assalamualaikum n salam sejahtera :D
okay.aku tahu aku da lame teramat tak hupdate blog ni.
mst blog ni sdey kan.majok ngan aku an.
ape pon, aku da kembali.*ye2 je
layout blog da berubah.hope akan datang,lebih bersemangat la nak hupdate blog dengan cerita sensasi yg boleh menimbulkan spekulasi dan mengakibatkan kontriversi. *ceh , ayat nak lebih je. krik.krik~

header tu baru blaja buat smalam.mmg xperfect pon.saya kn budak baru belajar. sob.sob.sob.
hah.tu je la.sekian terima kasih. :D

p/s : aku tak janji akan hudate blog selalu.yela.orang penting kan.busy memanjang.*tampar muke paka tisu.

# 29 OGOS 2011
Thursday, September 1, 2011 | 7:04 PM | 0 Sweet Cupcake
*maafkan kalau entry ni pening.sebab tuan empunye pun pening. huahuahua. wokeh ! mari jump ke cerita yang benar-benar sahaja . . . . 






# 29 OGOS 2011



  • setelah selesai mengemaskan rumah , bilik ibu aku serta membuat kek kegemaran (blueberry cheese cake) , aku pon mengemas la untuk pulang ke kampung. bajet nak balik petang sikit , tapi memandangkan pak su aku( adik kepada ibu aku) da pun sampai je kampung, maka , wan aku dengan gembiranya mengajak aku balik kampung lebih cepat. . . . 


 *baju dua pasang tu aku yang punya.
* bantal busuk tu ina punye. bantal wangi pulak aku yang punye. huahuahua


*nampak tak dua kotak kasut??? satu aku punye n satu ina punye . . . 


*punye-lah sarat kereta SWIFT   . eh silap pulak , savy .penuh dengan juadah untuk berhari raya serta merta biskut-biskut -an. peh peh peh . . . . 



* tidak lupa jugak , babies aku ni.si bubu n si bobby. tengok. punye la penat tunggu ktorg , smpai tertidur dalam cage yang sungguh selesa kan. 


selamat hari raya ~~~~
| 6:47 PM | 0 Sweet Cupcake






p/s : memang warna tema hari raya tahun 2011 ni warna turquoise ke?? aku pergi mana-mana je , mesti jumpe 1 family pakai warna turqoise  -,-

ke-BODOHAN kau teserlah RABIATUL ADAWIYAH ! !
Sunday, August 21, 2011 | 12:33 AM | 0 Sweet Cupcake


terima kasih untuk kebodohan itu.

sangat sinis.

:)

Wordless Wednesday .#4
Wednesday, July 20, 2011 | 1:52 AM | 4 Sweet Cupcake

*

*

*

*

*

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

copy & paste dari :- WordlessWednesdayMy

Wordless Wednesday .#3 - Long Time Agooooo...
Wednesday, July 6, 2011 | 12:00 AM | 0 Sweet Cupcake





Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

copy & paste dari :- WordlessWednesdayMy